Kupu ing njero Slambu Bludru


Panjelihe atiku nembus mring angkasa. 
Banget olehe mbingget ing rasa. 
Nanging aku ora isa ngapa-ngapa. 
Aku amung sakderma nrima. 
Aku ora melik mring banda lan kuasa. 
Aku amung ngimpekake kamardikan uripku. 
Mardika milih lan mardika mikir.
Kabagyan ing uripku nalika aku isa namtokake 
apa sing bakal dadi lakuku. 

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Naik Kereta Ekonomi Brantas

Ibu Rumah Tangga Penuh Semangat di Usia Cantik

Ken Belajar Hiking di Air Terjun Srambang