Kupu ing njero Slambu Bludru


Panjelihe atiku nembus mring angkasa. 
Banget olehe mbingget ing rasa. 
Nanging aku ora isa ngapa-ngapa. 
Aku amung sakderma nrima. 
Aku ora melik mring banda lan kuasa. 
Aku amung ngimpekake kamardikan uripku. 
Mardika milih lan mardika mikir.
Kabagyan ing uripku nalika aku isa namtokake 
apa sing bakal dadi lakuku. 

Comments

Popular posts from this blog

Bintang berjalan itu adalah satelit?

Alat Dapur Tradisional Jawa

Pengalaman Naik Bus Eka Ngawi - Surabaya PP